Поръчай FulFix®

Какво е FulFix®?

FulFix® е 100% натурален продукт за коса, разработен на основата на необичайни билкови екстракти, комбинирани с мощен аминокиселинен комплекс и множество полезни витамини.

Повече от 20 години клинични проучвания предхождат създаването на този продукт, който се оказва ЕДИНСТВЕНАТА ИЗЦЯЛО ПРИРОДНА терапия за коса, която прекратява косопада и в същото време провокира израстването на нова, здрава коса.

От друга страна, FulFix® възпрепятства процесите на посивяване и помага на косата да възстанови оригиналния си цвят.

Този билков спрей, максимално обогатен с подхранващи вещества, е разработен така, че да може да съживи дори и най-увредените коси и да ги направи гъсти, здрави и лъскави, каквито никога не са били.

Употреба

FulFix® представлява течен серум за ускорен растеж, който се втрива в корените на косата с леки масажни движения.

Този лечебен комплекс от билки и витамини се нанася на измита, влажна коса, 2 пъти седмично, като не се отмива след нанасяне.

След като втриете FulFix® в скалпа си, можете спокойно да изпълнявате всички обичайни процедури по оформяне на прическата си.

Какво мислят клиентите

Хиляди хора по целия свят използваха FulFix® и се пребориха успешно с косопада, увредената коса и липсата на растеж на косата.

Тъй като нашата основна задача е да усъвършенстваме продукта си в съответствие с очакванията на клиентите, настояваме да знаем какво смятат те за него и до колко той им е помогнал да се справят с проблемите си.

Тук може да прочетете мненията на няколко наши клиенти – обикновени хора с необикновени резултати.

Любопитни факти

Този продукт няма аналог сред останалите козметичните продукти за коса, защото е 100% натурален – внимателно подбрана комбинация от редки билки, лечебни витамини и полезни минерали.

FulFix® не съдържа никакви парабени, сулфати, изкуствени аромати и оцветители, формалдехид или нефтохимични вещества.

Всички съставки, използвани в продукта са с най-високо фармацевтично качество и са преминали обработка при строги стандарти за контрол на качеството.

FulFix® не съдържа никакви свързващи вещества, пълнители или изкуствени консерванти.

Създаването на FulFix®

Какво представлява FulFix®? Това е силно ефикасен серум за коса, който показа безпрецедентни резултати при лечението на оплешивяване и помогна на хиляди хора по света да се сдобият със здрави и гъсти коси.

FulFix® се състои от екстракти и масла от редки билки, които растат на много малко места по света. Те бяха открити съвсем наскоро и преминаха клинични тестове за ефикасност при лечението на оплешивяване и косопад, които доказаха, че в 98.7% от случаите косопадът спира напълно.

Коктейлът от аминокиселини и витамини насища скалпа с подхранващи и стимулиращи вещества, които незабавно стартират процесите на растеж и укрепват косъма от самия корен до върха. Резултатът е по-здрава, по-гъста и по-лъскава коса, която расте бързо, с целия си максимален капацитет!

Преди / След

"Казвам се Антон, на 37 г. Използвах FulFix® в продължение на 3 месеца и не очаквах нищо особено. За мое изумление, след около 15 дена косопадът ми спря напълно и се виждаше, че на оплешивелите места е започнала да никне нова, здрава коса. Все още се пръскам с този продукт 2 пъти седмично и смятам да продължавам да го правя. Той ми върна обратно това, което считах за безвъзвратно изгубено. Моята коса."

НАЙ-ДОБРОТО ОТ ПРИРОДАТА