Comandati FulFix®

Ce este FulFix®?

FulFix® este un produs 100% natural,folosit impotriva caderii parului, care are la baza extracte din plante, combinate cu un puternic complex amino-acid si imbunatatit cu o mare cantitate de vitamine. Este rezultatul a peste 20 de ani de cercetari stiintifice si este SINGURUL PRODUS 100% NATURAL capabil sa stopeze caderea parului si in acelasi timp sa asigure regenerarea acestuia. FulFix® actioneaza deasemenea impotriva incaruntirii, ajutand parul sa-si recapete culoarea sa originala. Acest ser din plante, imbunatatit cu agenti nutritivi a fost conceput sa refaca chiar si cele mai deteriorate fire de par, facandu-le netede,groase si lucioase ca niciodata.

Mod de utilizare

FulFix® este un ser care se aplica la radacina firelor de par, prin masare usoara cu varfurile degetelor. Aplicarea acestui amestec vindecator de plante si vitamine se face de doua ori pe saptamana, pe parul proaspat spalat si umed si nu necesita clatire dupa aplicare. Dupa folosirea FulFix® pe par, se pot efectua oricare dintre procedurile de coafura cunoscute.

Opiniile clientilor

FulFix® a fost incercat de mii de oameni cu probleme de cadere a parului, par deteriorat sau lipsa cresterii parului, din intreaga lume. Deoarece suntem interesati sa ridicam calitatea produsului nostru conform asteptarilor clientilor nostri, suntem interesati sa aflam ce gandesc acestia despre produs si in ce masura produsul vine in intampinarea nevoilor lor. Avem aici raspunsurile catorva clienti-oameni obisnuiti cu rezultate extraordinare

Fapte interesante

Acest produs este unic deoarece este 100% natural– o combinatie atenta de plante rare, vitamine puternice si minerale sanatoase. FulFix® a fost conceput fara a contine parabeni,sulfati, parfumuri sintetice,coloranti sintetici,formaldehide sau ingrediente petrochimice.
In plus,toate ingredientele sunt de calitate din punct de vedere farmaceutic si sunt prelucrate in conformitate cu standardele stricte de control a calitatii. FulFix nu contine lianti,articole de umplutura sau conservanti artificiali®.

Cum a fost creat FulFix®

Ce este FulFix®? Este un ser pentru par, cu mare eficienta in tratarea caderii parului,care a ajutat mii de oameni din intreaga lume sa-si recapete parul, chiar mai sanatos si mai puternic decat inainte. FulFix® contine plante care cresc doar in cateva locuri din lume. Aceste plante au fost descoperite recent si folosite in tratarea caderii parului,obtinandu-se succese in stoparea acestui fenomen in peste 98,7 % dintre cazuri. Amestecul puternic de amino-acizi si vitamine saturate hranesc si reconditioneaza radacina de par,accelerand procesul de crestere si fortificand parul de la radacina pana la varfuri.Rezultatul este un par puternic,sanatos si care creste mult mai rapid!

Inainte / Dupa

"Ma numesc Sandu si am 37 de ani. Folosesc FulFix® de 3 luni si nu ma asteptam la rezultate atat de evidente.Spre surprinderea mea, dupa vreo 15 zile, parul a incetat sa mai imi cada si am observant ca incep sa-mi creasca fire noi de par, sanatoase, in locuri in care de mult nu mai aveam.Folosesc produsul de 2 ori pe saptamana si cred ca voi continua sa-l folosesc.Mi-a redat ceva ce nu credeam ca o sa mai am.Parul."

CEEA CE ARE NATURA MAI BUN